Andreas Maxsø tager turen til USA

30.01.2023 08:47

En ledelsesskikkelse takker af på Vestegnen. Brøndby IF indgik fredag aftale med den amerikanske MLS-klub Colorado Rapids om et salg af anfører Andreas Maxsø. Den stærke centrale forsvarsspiller opnåede i alt 120 kampe som anfører for klubben og var med til at sikre Brøndby det danske mesterskab i 2020-21 sæsonen.

Carsten V. Jensen udtaler:

"Andreas Maxsø spillede det meste af sin ungdom i Brøndby IF, så da han valgte at løse sig selv fra sin udenlandske klub tilbage i 2019, der valgte han at komme tilbage til Brøndby IF. Som den naturlige leder, han er, blev han hurtigt truppens anfører og har siden da vist, hvilken klassespiller han er, både på og udenfor banen. Højdepunktet var selvfølgelig mesterskabssæsonen, hvor Andreas som anfører var en del af en trup, som hjemførte mesterskabet til Brøndby IF efter 16 år. Derudover fik Andreas tilbage i efteråret 2022 en fortjent debut på det danske A-landshold."

Andreas Maxsø ser tilbage på tre fantastiske år på Vestegnen:

"Jeg spillede i Brøndby IF som ung og vendte så tilbage som senior for tre år siden. Det har været tre fantastiske år, hvor jeg udviklet mig meget, både mit eget spil på banen, men også udenfor banen. Jeg er stolt over at have stået i spidsen for et hold, der genvandt mesterskabet, ligesom jeg er stolt over at have spillet mig tæt på landsholdet. Nu er muligheden i MLS så opstået, og det glæder jeg mig til at prøve af, da jeg har hørt rigtig meget godt om ligaen og livet udenfor banen."

 

Læs mere om skiftet på www.brondby.com