Fun facts til 4. spillerunde

03.08.2023 14:34

F.C. København skal forsøge at fortsætte en stime, der strækker sig over to årtier, to klubber jagter første sejr over deres modstandere og så kan vi se frem til mange mål. Læs vores fun facts til runden og fin mange flere statistikker i vores Stats Center.

 

F.C. København – OB

F.C. København et rigtigt godt tag på OB i Parken. Københavnerne har ikke tabt i hele 26 hjemmekampe i træk til fynboerne. Det er hele 20 år siden, OB sidst sejrede over F.C. København i Parken i 3F Superliga. I perioden er det blevet til 16 sejre til københavnerne og 10 uafgjorte opgør.

 

Randers FC – FC Nordsjælland 

Noget tyder på, at Randers FC er tvunget til at score mere end et mål for at besejre FC Nordsjælland på hjemmebane. Nordsjællænderne har formået at score minimum ét mål i deres seneste ni kampe i 3F Superliga i Randers.

 

Vejle Boldklub - FC Midtjylland

Hvis Vejle Boldklub vinder over FC Midtjylland, så vil det være første gang det sker i 3F Superliga. De har mødtes 15 gange tidligere, og det er blevet til 10 sejre til midtjyderne og fem uafgjorte. Vejle Boldklub fik dog et point, da de mødtes sidst i november 2021.

 

Brøndby IF - Lyngby Boldklub

Vi kan godt sætte næsen op efter mål, når Brøndby IF tager imod Lyngby Boldklub. De blå-gule har scoret minimum tre mål i seks af de otte seneste kampe. Det skal dog nævnes, at Brøndby IF slet ikke fandt vej til målet i de to klubbers seneste møde, hvor Lyngby Boldklub vandt 1-0.

 

AGF – Silkeborg IF

Der er lagt op til et målrigt opgør søndag i Århus. Både AGF og Silkeborg IF har scoret de seneste seks gange, klubberne har mødtes, hvor de har lavet hele elleve mål hver.

 

Viborg FF – Hvidovre IF

Hvis Viborg FF vinder på hjemmebane over Hvidovre IF, så vil det være første sejr til jyderne i landets bedste fodboldrække imellem dem. De to klubber har spillet tre Superligaopgør tidligere. Det er blevet til to uafgjorte kampe og en sejr til Hvidovre IF.  

 

Find masser af statistikker i vores Stats Center.