03.08.2023 14:34

Fun facts til 3. spillerunde

 

Modsætninger mødes i rundens første kamp, Randers FC har statistikkerne med sig i Parken og så har Brøndby IF udsigt til at score mål ude mod FC Nordsjælland. Her er lidt ekstra kulør i form af fun facts til tredje spillerunde.

 

Silkeborg IF – Vejle Boldklub

I begge af sæsonens to første kampe er Silkeborg IF startet med 11 danskere på banen, og klubben har blot brugt spillere fra to nationaliteter. Det er færrest af alle i 3F Superliga. I den anden ende finder vi Vejle Boldklud, der har haft 15 forskellige nationaliteter på banen. Ingen har brugt flere.

 

F.C. København – Randers FC

Selvom F.C. København er forsvarende mestre og pokalvindere, så har de det svært med Randers FC i Parken. Københavnerne har ikke vundet de tre sidste gange, kronjyderne har været på besøg. De er endt med to sejre til Randers FC og en uafgjort. Sidste udehold, der var ubesejret fire kampe i træk i Parken var AGF tilbage i 2008.

 

Hvidovre IF – AGF

De to hold er helt lige indbyrdes i ligaen. Hvidovre IF og AGF spillede tre kampe mod hinanden i 1996-97-sæsonen. De endte med en sejr til hver, en uafgjort og en målscore på 7-7.

 

Lyngby BK – FC Midtjylland

FC Midtjylland har det svært på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub har blot tabt en af de syv seneste 3F Superliga-kampe mod midtjyderne på eget græs. De resterende seks har Lyngby Boldklub vundet tre af.

 

FC Nordsjælland – Brøndby IF

Selvom FC Nordsjælland ser stærke ud, så giver statistikkerne Brøndby IF håb om et godt resultat. De blå-gule har scoret i hele 34 af de 36 seneste indbyrdes opgør. Brøndby IF vandt desuden det seneste opgør i Farum.

 

OB – Viborg FF

Det er to unge mandskaber, der står overfor hinanden i Odense mandag aften. I de to første spillerunder har Viborg FFs startopstilling den laveste gennemsnitsalder i 3F Superliga på 23 år og 355 dage. OB har den